Укрпошта продасть на eBay 100 тисяч наборів з марками Русскій воєнний корабль...всьо
Фото ілюстративне: t.me/igorsmelyansky

"Укрпошта" планує продати 100 тисяч поштових наборів з марками "Русскій воєнний корабль...всьо!" у своєму онлайн-магазині на eBay — його компанія відкрила ще 25 травня. 

Про це повідомляє пресслужба "Укрпошти"

Кожен із поштових наборів містить тематичний марковий аркуш номіналом F чи W, конверт та картку. Вартість — 49,95 доларів США, що включає в себе витрати на доставку та благодійний внесок у розмірі 5 доларів. Ці кошти планують надіслати на рахунок "Укрпошти" у благодійному фонді KSE Foundation і згодом спрямувати на одну із благодійних ініціатив: 

  • організацію логістики гуманітарних вантажів;
  • закупку гуманітарної допомоги;
  • відновлення закладів освіти (шкіл та дитсадків).

"Перш за все ці набори розраховані на іноземців, які через високу популярність марок з кораблем хочуть придбати собі пам'ятний символ. Окрім поштових наборів, в онлайн-магазині можна придбати брендовані футболки, світшоти, а також кепки із зображенням легендарної поштової марки — офіційний мерч Укрпошти, який нещодавно з'явився у продажу", — зазначили в компанії. 

Раніше ми розповідали, що платформа eBay зупинила продажі марок "Русскій воєнний корабль...всьо!" від "Укрпошти" через великий ажіотаж. 

"Укрпошта" випускає нову марку з кораблем. За нею вже стоїть черга