eBay тимчасово призупинив продажі марок про затонулий російський корабель
Фото ілюстративне: t.me/igorsmelyansky

Інтернет-магазин eBay призупинив продаж марок "Русскій воєнний корабль... всьо!" від "Укрпошти" через великий ажіотаж. Лише за першу добу на платформі вдалося продати майже 1,5 тисячі блоків з марками. Утім, через великий попит на сайті спрацювали алгоритми захисту і продаж тимчасово зупинили. 

Про це йдеться на платформі eBay, а також у повідомленні гендиректора "Укрпошти" Ігоря Смілянського

Про запуск магазину "Укрпошта" на світовому інтернет-майданчику eBay стало відомо вранці 25 травня. Смілянський зазначив, що українська компанія стала першою поштою у світі, яка запустила свій магазин на подібній платформі з понад 147 мільйонами активних покупців із 190 країн світу. Тож тепер користувачі з-за кордону зможуть замовити марки та мерч "Укрпошти" й одночасно допомогти Україні (5 доларів з кожного замовлення направляється благодійному фонду "Укрпошти" та KSE Foundation). 

Утім, вже ввечері 26 травня гендиректор "Укрпошти" повідомив, що продажі марок на платформі eBay тимчасово припинили. Наразі марки продають у 1,5 тисячі відділень компанії.  

"Продажі на eBay скоро відновляться, працюємо з командою майданчика, щоб не лякались наших обсягів", — написав Смілянський. 

Як стало відомо з повідомлення на сайті eBay, продажі марок "Русскій воєнний корабль...всьо!" зупинили на позначці 1 494 проданих блоки з марками. У цей момент спрацювали алгоритми захисту інтернет-майданчика. Наразі на платформі активізувалися користувачі, які хочуть перепродати вже придбані марки.

Раніше ми повідомляли, що з 23 травня "Укрпошта" випустила нову марку із затонулим російським кораблем під назвою: "Русскій воєнний корабль...всьо!". Уже в перший день продажів біля будівлі Головпоштамту виникли величезні черги із охочих придбати марки. Згодом стало відомо, що за перший день компанія продала близько 800 тисяч марок

Марку з "Російським військовим кораблем" продали за 105 000 грн