Черга за маркою
Фото: facebook.com/ukrposhtaceo

За перший день продажів нової поштової марки "Русскій воєнний корабль...ВСЬО!" українці придбали у відділеннях "Укрпошти" приблизно 800 тисяч марок. Про це повідомив гендиректор компанії Ігор Смілянський.

Продаж нової марки з "русскім кораблем" стартував 23 травня о 14:00 і спричинив неабиякий ажіотаж. Люди активно купували не тільки самі марки, а й тематичний мерч.

"За день було куплено близько 800 тисяч марок, не рахуючи конверти, футболки, листівки тощо. Не без помилок, але день пройшов успішно. Чи десь хтось продав друзям марки серед наших працівників, чи не всі видав на продаж? Так. Це — людський фактор і будемо з цим розбиратися", — написав Смілянський.

Він додав, що починаючи з дев'ятої ранку 24 травня на київському Головпоштампі придбати та погасити марку зможуть всі ті, хто записався у перший день продажів. Продавати та гасити марки будуть за складеними напередодні списками.

Всі інші зможуть замовити марку онлайн чи купити з 27 травня у відділеннях "Укрпошти", коли у продаж надійде ще мільйон марок. Залишки того мільйона марок, що надійшов в перший день продажів, ще можуть продавати у деяких поштових відділеннях, але, за словами Смілянського, їх не багато. 

Онлайн-продажі марок стартують сьогодні об 11:00 на чотирьох найбільших українських майданчиках. Посилання на них голова "Укрпошти" пообіцяв опублікувати у своїх соцмережах о 10:55. Він пояснив, що не публікує посилання заздалегідь через атаки ботів на ці ресурси. 

Українці вибрали тему нової воєнної марки