Укрпошта на eBay

Національний поштовий оператор "Укрпошта" відкрив власний магазин на міжнародному маркетплейсі eBay. Про це повідомив гендиректор компанії Ігор Смілянський.

За його словами, "Укрпошта" стала першою поштою світу, яка створила на eBay власний торговельний майданчик, та ще й під час війни. Смілянський подякував команді маркетплейсу за те, що вони створили для цього максимально сприятливі умови та швидко приймали всі рішення.

На eBay "Укрпошта" продаватиме свої марки (в тому числі й знамениті марки з "русскім кораблем"), футболки та інші товари зі своєю фірмовою символікою. При цьому п'ять доларів з кожного замовлення будуть направлятись в благодійний фонд "Укрпошти" та KSE Foundation. Асортимент товарів обіцяють постійно збільшувати.

Як зазначає Смілянський, ціни на міжнародних торговельних майданчиках будуть відрізнятись від тих, що в Україні. Наприклад, набір з блоку марок F, листівки та конверта коштуватиме 49,95 доларів. До вартості входить міжнародна доставка та благодійні внески. 

"Найкрутіші аукціони на eBay з унікальними лотами від "Укрпошти" — вже незабаром. Перші пару днів майданчик буде працювати в пілотному режимі, так що можуть бути невеликі "баги", які будуть швидко виправлятись", — додав голова "Укрпошти".

"Укрпошта" планує випустити марку про перемогу Kalush Orchestra на "Євробаченні"