Бенксі до Дня святого Валентина створив графіті на тему домашнього насильства

Британський вуличний художник Бенксі у День святого Валентина поділився своєю новою роботою, присвяченою темі домашнього насильства. 

На сторінці в Instagram митець поділився світлинами фрагментів малюнку. На одному із них можна роздивитися синець під оком жінки, також в неї не вистачає зуба. Героїня графіті стоїть над справжньою старою морозильною камерою, з якої видніються намальовані чоловічі ноги.

Нове графіті Бенксі з'явилося у місті Маргейт, Велика Британія.

Це його перша робота з листопада минулого року, коли він створив сім малюнків у Києві, Ірпені та Бородянці. Їхні сюжети Бенксі присвятив війні в Україні. Але поки місцева влада вирішувала, що далі робити з графіті британського художника, у Гостомелі зловмисники вирізали та вкрали зі стіни одне із них — зображення жінки у протигазі та бігуді. Викрадене зображення планували продати за 9 мільйонів гривень. Майже відразу злочинців вдалося затримати. Після проведення експертизи малюнок передали назад місцевій громаді. 

Нагадаємо, у столичній галереї мистецтв "Лавра" відкрилась виставка "Сад почуттів" молодої київської художниці Валентини Левіної, яка присвячена надії та коханню.

Італійський художник намалював у Бучі вуличне графіті