Виставка Сад почуттів Київ

У столичній галереї мистецтв "Лавра" відкрилась виставка "Сад почуттів" молодої київської художниці Валентини Левіної, яка присвячена надії та коханню.

Виставка молодої столичної художниці "Сад почуттів"Виставка умовно поділена на дві частини. Перша, яка присвячена надії, стримана та глибока. Вона овіяна образами землі та ґрунту. Художниця поетично використовує комах та жуків у картинах та колажах. 

Виставка молодої столичної художниці "Сад почуттів"Виставка "Сад почуттів"

"Коріння, сплетені у вишукані візерунки нескінченості, відбитки комах та жуків у закам'янілих колажах вічності, крихкі мембрани пожухлого листя – все це несподівані асоціації наших почуттів – болю, страху, смутку", — кажуть в галереї. Головним артоб'єктом в першій частині виставки стала спіраль відродження та вічного життя.

Виставка "Сад почуттів"А друга частина, яка присвячена коханню, яскрава та життєстверджувальна. Почуття кохання художниця асоціює з метеликами. 

Виставка "Сад почуттів"У своїх роботах та оригінальних артоб'єктах мисткиня використовує різні графічні техніки та прийоми. До речі, Валентина Левіна стала переможницею конкурсу, присвяченого 300-річчю з дня народження Григорія Сковороди. 

Виставка триватиме до 23 лютого 2023 року. Вхід платний — 100 грн (повний квиток), 50 грн (пільговий квиток), дітям до 6 років безкоштовно.

Режим роботи: з 12:00 до 18:00

Адреса: вул. Лаврська, 7Б.

Раніше ми писали, що у Києві напередодні Дня всіх закоханих пройдуть романтичні концерти, вечірки, діджей-сети, безкоштовні лекції. 

Це 10 закладів Києва, де можна відсвяткувати День святого Валентина