Бенксі підтвердив, що створив сім графіті в Україні — ЗМІ
Фото: bzh.life

Бенксі підтвердив, що створив сім графіті у різних місцях України: у Києві, Ірпені та Бородянці.

Про це повідомило британське видання The Art Newspaper.

Англійський андерграундний творець нещодавно опублікував світлину з графіті, на якій зображено дівчинку-гімнастку, на своїй сторінці в Instagram. Воно зроблене у Бородянці.

Бенксі підтвердив створення семи графіті в Україні.Також, за версією видання, у Бородянці художник намалював чоловіка, схожого на путіна, якого кидає на підлогу хлопчик-дзюдоїст під час поєдинку.

Бенксі підтвердив створення семи графіті в Україні.В Ірпені Бенксі зробив стінопис, де можна побачити гімнастку у шийному бандажі, що виступає зі стрічкою над великою дірою.

Бенксі підтвердив створення семи графіті в Україні.У Києві, на Майдані Незалежності, на металевому протитанковому їжаку зображено двох дітей, які використовують його як гойдалку.

Бенксі підтвердив створення семи графіті в Україні.Також у Києві він додав до вже зробленого характерного вуличного малюнку зображення ядерної боєголовки, завантажену на кузов броньованої вантажівки з російською Z.

Бенксі підтвердив створення семи графіті в Україні.У Гостомелі британець залишив на стіні зображення жінки в халаті, у бігуді та протигазі. 

Бенксі підтвердив створення семи графіті в Україні.Також він зробив графіті з бородатим чоловіком, який приймає ванну.

Раніше ми писали, що у Бородянці пропонують огородити склом та взяти під охорону графіті Бенксі.

У Бородянці та Ірпені помітили кілька графіті у стилі робіт Бенксі