У метро Києва замінюють карти-схеми та переозвучують оголошення для двох станцій

У Київському метрополітені тривають роботи з перейменування двох станцій. Зокрема, вже замінили назви на всіх інформаційних покажчиках напрямку руху пасажирів і поїздів, а також встановили нові лінійні схеми над дверима у вагонах.

Про це повідомляють співробітники підземки. 

Як вони зазначають, значну частину робіт можливо виконувати лише в нічні зміни. Наразі там замінюють карти-схеми на інформаційних стендах.

У вагонах синьої лінії вже звучать нові аудіооголошення з назвою станції "Площа Українських Героїв". Роботи із запису повідомлень на зеленій лінії наразі тривають.

Також у метрополітені здійснили перезапис всіх назв станцій англійською мовою. Тепер вони звучать голосом громадянина Великої Британії, який із початку повномасштабного вторгнення приїхав в Україну та займається тут волонтерством.

Загалом процес перейменування йде до завершення. Однак деякі роботи триватимуть певний час, зокрема виготовлення та встановлення на кожну перейменовану станцію чотирьох комплектів букв для назв. Наразі триває підготовка тендерної документації, яку найближчим часом оприлюднять на сайті держзакупівель Prozorro.

Раніше ми писали, що архітектори затвердили шрифти для перейменованих станцій столичного метрополітену. 

На Дорогожичах запрацювало Бюро знахідок метрополітену