У Києві, у Дарницькому районі проведуть реконструкцію вулиці Трускавецької: фото

У Києві на вулиці Трускавецькій проведуть реконструкцію. Про це повідомили представники Дарницької райдержадміністрації у Facebook.

У Дарницькому районі проведуть реконструкцію вулиці Трускавецької: фотоПланується влаштувати нове дорожнє покриття, встановити сучасні тротуари та велодоріжки. Також комунальники облаштують дощову каналізацію, щоб уникнути підтоплень.

У Дарницькому районі проведуть реконструкцію вулиці Трускавецької: фотоНа ділянці оновлять зелені насадження, а біля будинків встановлять якісне вуличне освітлення.

"Усі роботи виконуватимуться із застосуванням сучасних матеріалів та новітніх європейських технологій", — йдеться у повідомленні.

У Дарницькому районі Києва проведуть реконструкцію вулиці Трускавецької: фотоЗазначається, що площа благоустрою та озеленення становитиме 3,300 м² при загальній довжині ділянки — 526,14 м. Представники Дарницької райдержадміністрації кажуть, що зроблять цей район комфортним і сучасним.

Раніше ми писали, що між станціями метро "Осокорки" та "Позняки" на цьому тижні розпочинають будівництво першої черги парку "Срібний Кіл".

У Києві 27 квітня на вулиці Пирогова перекриють рух транспорту: як об'їхати