Таємний поштарик: у застосунку Київ Цифровий запустили святковий сервіс
Фото: woodpresent.com.ua

У застосунку "Київ Цифровий" запустили святкове оновлення "Таємний поштарик", де кожен зможе створити привітання незламності.

Про це повідомили на сайті КМДА.

"Таємний поштарик" у застосунку "Київ Цифровий"

Щоб скористатися новою послугою треба оновити застосунок. Після чого натиснути в сервісах: Таємний поштарик — Створити поштівку. Далі необхідно вибрати таємний псевдонім з запропонованих застосунком та відправити привітання. Привітання повинно бути змістовним, інакше воно не відправиться. Також зважайте на слова, бо листівки можуть надійти дітям. 

"Таємний поштарик" у застосунку"Київ Цифровий"Потім система генерує поштівку зі святковою ілюстрацією та мелодією "Щедрик". Відправити можна до 10 привітань на день.

Привітання перевірятимуть модератори, аби тексти не мали порушень законодавства України.

Надіслані поштівки надходитимуть випадковим користувачам, які зможуть поділитися ними у соцмережах. До речі, кожне привітання буде унікальним.

Ця послуга тимчасова. Вона триватиме з 20 грудня до 14 січня. А ті користувачі, які поділяться поштівками та вкажуть хештег #kyivdigital, візьмуть участь у розіграші 25 торбинок світла, які містять світловідбивний шопер, флікер і ліхтарик.

Раніше ми писали, що за нові назви для станцій KyivCityExpress, які запропонувала "Укрзалізниця", мешканці столиці зможуть проголосувати у застосунку "Київ Цифровий".

У додатку "Київ Цифровий" з'явилась англійська версія: що там є