У Києві біля станції метро Університет з'явилася четверта скульптура Джеймса Коломіна — червона дівчинка с серцем та ведмедиком

У Києві біля станції метро "Університет" з'явилася четверта скульптура Джеймса Коломіна. Це червона дівчинка с серцем та ведмедиком.

У Києві з'явилася четверта скульптура Джеймса Коломіна: як виглядає червона дівчинка с серцем та ведмедиком біля метро УніверситетПро це повідомив французький митець в Instagram Stories.

Нову скульптуру можна побачити біля входу у ботанічний сад ім. Фоміна. Дівчина сидить на даху брами й показує велике серце.

У Києві з'явилася четверта скульптура Джеймса Коломіна: як виглядає червона дівчинка с серцем та ведмедиком біля метро УніверситетДжеймс Коломіна планує представити у Києві п'ять своїх скульптур. 23 серпня художник розмістив першу роботу — дитину в капюшоні, яка "виходить" зі стіни будівлі та малює український тризуб на фасаді головпоштамту. Другою стала "Дівчина з соняшниками", яка з'явилась 24 серпня на постаменті колишнього пам'ятника Щорсу. Третя скульптура, дівчинка в касці, яка катається на гойдалці на мосту над Алеєю Героїв Небесної Сотні, була розміщена 26 серпня.

Раніше ми писали, що на Подолі відновили зруйновану комунальниками модерністську альтанку.

У Києві відбудеться 7 безоплатних екскурсій: перелік та реєстрація