На головпоштамті в Києві з’явилася скульптура французького митця Джеймса Коломіни

На будівлі столичного головпоштамту з’явилася скульптура французького митця Джеймса Коломіна — робота зображує дитину, яка “виходить” зі стіни будівлі та малює український тризуб на фасаді.На головпоштамті в Києві з’явилася скульптура французького митця Джеймса Коломіна: як вона вигладаєЦя скульптура одна з п’яти, які художник планує встановити у Києві.На головпоштамті в Києві з’явилася скульптура французького митця Джеймса Коломіна: як вона вигладаєРаніше Джеймс створив червоного (червоний — характерний мистецький елемент робіт художника) путіна на іграшковому танку. Скульптура пересувається різними містами та країнами й нагадує світу про війну в Україні.

“Моя робота в Україні спрямована на те, щоб засудити несправедливість цієї війни та продемонструвати мою непохитну підтримку українському народу, який страждає в цьому нав’язаному конфлікт”, — пояснює художник.

Джеймс Коломіна — вуличний художник, якого ще називають "Бенксі у скульптурі", адже його роботи часто коментують нагальні соціальні проблеми, зокрема насильство, зміни клімату та негативний вплив людини на екологію, резонансні суспільні питання.

“Наш Київ” вже писав, що у головпоштамті демонтували частину керамічного панно.

На Подолі руйнують фасад унікального модерністського будинку: фото та подробиці