У центрі Києва на Майдані Незалежності з'явилась третя скульптура Джеймса Коломіна — червона дівчинка в касці, яка катається на гойдалці на мосту над Алеєю Героїв Небесної Сотні

У центрі Києва на Майдані Незалежності з'явилась третя скульптура Джеймса Коломіна. Це червона дівчинка в касці, яка катається на гойдалці на мосту над Алеєю Героїв Небесної Сотні.

Нова скульптура Джеймса Коломіна у Києві: дівчинка в касці на гойдалці на мосту над Алеєю Героїв Небесної СотніПро це повідомив митець в Instagram Stories.

Нова скульптура Джеймса Коломіна у Києві: дівчинка в касці на гойдалці на мосту над Алеєю Героїв Небесної СотніНагадаємо, що першу роботу Джеймс Коломіна розмістив на будівлі столичного головпоштамту 23 серпня. Робота зображує дитину в капюшоні, яка "виходить" зі стіни будівлі та малює український тризуб на фасаді поштамту. Друга скульптура — "Дівчина з соняшниками", що символізує оновлення та надію для України. Її розмістили на постаменті колишнього пам'ятника Щорсу, який демонтували у грудні 2023 року.

Загалом Коломіна планує представити у Києві п'ять своїх робіт.

Раніше ми писали, що у 2024 році на фестивалі Burning Man українці представили інсталяцію "I'm Fine", яка розповідає історію війни та вражає масштабом та розмірами.

На Подолі відновили зруйновану модерністську альтанку: фото до та після