В Osocor Residence відкриється зимова локація, присвячена Лондону

У Києві відкриється резиденція Osocor Winter Residence: London Story, присвячена столиці Великобританії. Організатори обіцяють велику ковзанку, атракціони, льодові вистави, новорічні та різдвяні перформанси й активні програми для дітей та дорослих.

Посеред зимової локації розмістять копію Тауерського мосту, яку збудував столичний митець Іван Длугунович.

Фото: Osocor ResidenceНа території містечка відвідувачі зустрінуть друга України та колишнього прем'єра Бориса Джонсона й видатного державного діяча Вінстона Черчилля. Пізніше до них доєднаються й інші знамениті британці — король Артур, Шерлок Холмс та інші. Охочі зможуть з ними сфотографуватися.

Крім цього, там заплановані триб’ют-концерти, присвячені творчості Елтона Джона, Стінга та Queen.

На випадок повітряної тривоги резиденція має два укриття, які розташовані з обох боків від основної будівлі ресторану.

Аби економити електроенергію, в усі пікові дні та під час відключень світла зимове містечко працюватиме на власному генераторі. 

Фото: Osocor Residence

Розклад та вартість

Зимова локація в Osocor Residence почне працювати 10–11 грудня о 10 ранку. З дня відкриття розклад буде незмінним: гостей чекатимуть щодня з 10:00 до 22:00.

У святкові й вихідні дні вхід для дорослих вартуватиме 500 гривень, для дітей — 350 гривень. У будні ж ціна лишатиметься єдиною — 200 гривень.

Аби покататися на лондонській ковзанці потрібно взяти із собою власні ковзани. Якщо ж у вас їх немає, то зможете взяти на прокат на місці за 300 гривень.

Щоб допомогти малечі, яка не вміє кататися, на ковзанці працюватимуть пінгвінчики та інструктори. 

Безоплатний вхід і ковзанка для дітей ВПО

Щопонеділка у резиденції вхід для дітей, які є вимушеними переселенцями, буде безкоштовним. Так само безоплатно малеча зможе отримати ковзани. Для цього потрібно показати на вході документи, що підтверджують наданий статус ВПО.

Для дорослих ціна лишатиметься стандартною — 200 гривень.

Придбати квитки завчасно можна тут

Нагадуємо, нещодавно Віталій Кличко повідомив, що головній ялинці в Києві все-таки бути, однак вона не матиме ілюмінації та буде споруджена за приватний кошт. 

На ВДНГ знову відкриється "Зимова Країна": як вона працюватиме