UNITED24 та Monobank збирають 100 млн грн на "Ловця шахедів": як долучитися

UNITED24, Monobank та волонтер Ігор Лаченков запустили збір на 100 млн. гривень для придбання "Ловця шахедів" — пристрою, що робить дрон-камікадзе сліпим, після чого він намагається піднятися на безпечну висоту, а далі збивається нашим ППО.

Такі системи стоять на озброєнні країн НАТО. Один "Ловець" коштує приблизно 50 млн грн, але ми, звичайно ж, хочемо купити щонайменше два! Точну назву та модель цієї системи наразі називати мені не дозволили.

Ті, хто долучиться до допомоги, матимуть шанс виграти браслети зі сталі останньої довоєнної партії Азовсталі з написом "ВІРЮ ЗСУ", які спеціально зробили для цього збору обмеженим тиражем у кількості 1000 браслетів, 100 з них — з автографом Валерія Залужного.

80 браслетів з автографом головнокомандувача гарантовано віддадуть за внески понад 100 тисяч гривень. 

Деякі учасники можуть виграти браслети із автографом Валерія Залужного.

Долучитися до збору можна за посиланням. Мінімальна сума переказу п'ять гривень. Дробити суми необов'язково, якщо ви перерахуєте одразу 100 гривень, у вас буде 20 шансів у розіграші. 

Якщо збираєтеся робити донат не з карток Monobank, вказуйте свої дані в коментарі до платежу.

Підсумки розіграшу оголосять в неділю 16  жовтня о 17:00 на сторінці співзасновника Monobank Олега Гороховського.

Організатори впевнені, що потрібну суму швидко вдасться зібрати, адже недавно українці задонатили на українські дрони-камікадзе понад 206 млн грн за добу. 

Lifecell задонатить 40 млн United24 на відновлення мобільного зв'язку