"Укрпошта" запустила новий інтернет-магазин з марками про корабель, але щось пішло не так
Фото: facebook.com/ukrposhta

У п'ятницю, 22 квітня, "Укрпошта" запустила новий інтернет-магазин, на якому можна придбати марку "Русскій воєнний корабль, іді...!". Утім у перші години роботи на сайт магазину здійснили DDos-атаку — тичасово він, як і інші системи "Укрпошти", не працює. 

Про це повідомив гендиректор компанії Ігор Смілянський. 

Так, за першу годину роботи нового сайту користувачі здійснили та оплатили понад 1100 замовлень. Станом на 10:35 компанія обробила вже більше 2500 замовлень. Смілянський зазначив, що враховуючи обмеження на кількість марок, максимальна кількість замовлень може становити до 15 тисяч. 

Утім вже близько 11 години на сайті припинили прийом нових замовлень через великий наплив на сайт та підозру на атаку мережі "Укрпошти". Гендиректор компанії уточнив, що усі прийняті замовлення будуть оброблені.

За дві години від повідомив, що на онлайн-магазин та інші системи "Укрпошти" була здійснена DDos-атака. Тимчасово вони не працюють.

"Марки для інтернет-магазину ще є", — написав він.

Смілянський зазначив, що "Укрпошта" готує нову марку під назвою "Руський Воєнний Корабль — Всьо". Її планують випустити накладом в 5 мільйонів примірників. Показати її планують згодом. 

Нагадаємо, що 12 квітня "Укрпошта" випустила марку "Русскій воєнний корабль, іді ...!" накладом 1 мільйон примірників. Вона містить фразу, якою український прикордонник відповів російським загарбникам, захищаючи острів Зміїний. Вже 20 квітня продаж марок про корабель у відділеннях "Укрпошти" припинили

Спротив російській окупації, день 58