"Укрпошта" припинила продаж марок про "русскій воєнний корабль" у відділеннях
Фото: facebook.com/ukrposhta

"Укрпошта" припинила продаж марок "Русскій воєнний корабль, іді ...!" у своїх відділеннях. Станом на ранок 20 квітня компанія продала близько 700 тисяч марок із надрукованих 1 000 000.

Про це повідомив гендиректор "Укрпошти" Ігор Смілянський. 

"Станом на зараз вже продано біля 700 тисяч марок і продаж марки у наших відділеннях закінчено! Будь ласка, не треба займати черги. Єдине виключення, це наше відділення на Майдані в Києві. Там з 13:00 сьогодні будуть продаватись марки тим 1500+ клієнтам, хто вчора (19 квітня — ред.) не зміг їх отримати та записався у список. Я обіцяв, що вони отримають свої марки, і я це виконаю", — написав Смілянський. 

Він також зазначив, що з 21 квітня 100 000 марок будуть виділені на інтернет-магазин "Укрпошти". Там придбати марки (по 2 листа на 1 замовлення) зможуть ті, хто оформив замовлення у перші дні. А з 22 квітня це зможе зробити будь-який клієнт в Україні чи за її межами. Таким чинов ще понад 8 300 клієнтьів зможуть отримати марки. 

Решту тиражу планують використати для офіційних делегацій, музейних фондів, міжнародних зобов'язань України в рамках ВПС та по філателістичним абонентам. 

"Також кожен працівник "Укрпошти" зможе отримати 1 марку, що я вважаю вірним, а невелика частина буде виділена на підтримку маркетингових акцій з українськими виробниками та підприємцями", — додав Смілянський. 

Зазначається, що додатковий тираж марок друкувати не будуть. Натомість з наступного тижня "Укрпошта" планує продовжити цю серію з кораблем. Наразі вирішуються усі технічні моменти. 

Раніше ми повідомляли, що "Укрпошта" ввела в обіг нову патріотичну поштову марку "Русскій воєнний корабль, іді ...!". Це слова одного із захисників острова Зміїний на пропозицію російських окупантів здатися. 

Спротив російській окупації, день 56