В якому стані пляж Молодіжний у Гідропарку в 2024 році— Плесо

Нещодавно у київських ЗМІ повідомлялось по поганий стан пляжу "Молодіжний" у Гідропарку в 2024 році. Відповідна інформація поширилась в деяких столичних медіа. Чи дійсно перетворився пляж на смітник відповіли у "Плесо".

У "Плесо" спростували інформацію про стан пляжу Молодіжний у Гідропарку 2024"Інформація, яка нині поширюється в мас-медіа та соціальних мережах про стан муніципального пляжу "Молодіжний", є недостовірною", — йдеться у дописі.

Новина про те, що пляж "Молодіжний" перетворився на смітникВ новині повідомлялось, що на пляжі багато бруду, зламаних та іржавих предметів. У "Плесо" наголосили, що на території не проводили жодних капітальних будівництв протягом останніх трьох років. У червні 2023 року на локації провели демонтаж незаконно встановленої бетонної площі.

Що відомо про стан пляжу Молодіжний у Гідропарку 2024За словами "Плесо", представники підприємства щоденно перевіряють стан пляжу, доглядають та прибирають територію біля берега. Також вони підтримують життєдіяльність обʼєкта — обслуговують інфраструктуру, проводять моніторинг безпеки та заходи з охорони навколишнього середовища.

Що відомо про стан пляжу Молодіжний у Гідропарку 20246 червня комунальники зробили нові фото парку "Молодіжний, щоб продемонструвати чистоту та порядок на локації.

​ ​Розповідаємо, чи перетворився пляж Молодіжний на смітник та в якому стані територія біля берега

Киян просять використовувати лише перевірену та об’єктивну інформацію. 

Раніше ми писали, чи буде у Києві пляжний сезон у 2024 році.

У Києві обстежують і чистять дно пляжів від сміття: фото