У Києві 10 липня завершили аварійно-рятувальні роботи: яка кількість жертв

10 липня 2024 року у Києві завершили аварійно-рятувальні та відновлювальні роботи на місцях ракетних ударів. За оновленими даними, внаслідок масованого обстрілу в столиці загинуло 33 людини (5 з яких — діти), постраждала 121 особа (серед них 10 дітей).

UPD: у КМВА уточнили, що від ракетного удару 8 липня у Києві загинуло саме 33 людини, а не 34, як раніше повідомлялось. Судмедексперти ідентифікували тіла і фрагменти тіл всіх загиблих.

У Києві 10 липня завершили аварійно-рятувальні роботи: яка кількість жертвУ КМДА повідомили, що в лікарні "Охматдит" загинули 2 особи, у житловому будинку на вулиці Володимира Сальського 14 осіб, з них — 5 дітей, у бізнес-центрі "Домініон" на Солом'янці загинуло 7 людей, у клініці "Адоніс" на Лівобережній — 9. Біля станції метро "Лук'янівська" загинули 2 особи.

У Києві 10 липня завершили аварійно-рятувальні роботи: яка кількість жертв"Це були трагічні, напружені та виснажливі дні. Надзвичайні рятувальники та десятки одиниць техніки безупинно розбирали завали, намагаючись врятувати кожне життя", — наголосили у дописі надзвичайники.

У Києві 10 липня завершили аварійно-рятувальні роботи: яка кількість жертвСтаном на ранок у лікарнях залишаються 38 потерпілих. Більшість з них потребують госпіталізації, шестеро — у важкому стані.

За інформацією КМВА, в медичних закладах Києва та області наразі знаходяться 100 маленьких пацієнтів "Охматдиту". 6 дітей, які постраждали внаслідок влучання в клініку, перебувають в дитячих лікарнях столиці.

Нагадаємо, 8 липня російські війська обстріляли Київ ракетами, влучання зафіксували в Шевченківському, голосіївському, Дніпровському, Дарницькому та інших районах міста. під час ракетного удару у дитячій лікарні "Охматдит" перебувало 627 дітей.

Держава повністю відбудує "Охматдит" після російського обстрілу: деталі