У Києві висадили панно в пам'ять про Романа Ратушного
Фото: kmr.gov.ua

На вулиці Протасів Яр висадили квіткове панно в пам'ять про київського активіста Романа Ратушного, який загинув у червні в бою з російськими окупантами під Ізюмом. Композиція виконана в вигляді емблеми ГО "Захистимо Протасів Яр".

Про це повідомляє прес-служба Київської міської ради.

"Ми завжди будемо пам’ятати героїв. Київський активіст Роман Ратушний був засновником ГО "Захистимо Протасів яр" та зробив неоціненний внесок у розбудову нашого суспільства та країни, він самовіддано захищав екологію столиці. Наші співробітники створили квітник у вигляді емблеми громадської організації. Це наша вдячність за патріотизм і відданість герою, оскільки його життя — це частина нової української легенди, на ім'я Роман Ратушний", — зазначили в КП УЗН Солом’янського району, які облаштовували панно.

Столичний активіст, голова ГО "Захистимо Протасів Яр" та розвідник 93 ОМБр "Холодний яр" Роман Ратушний загинув у бою з російськими окупантами 9 червня. З першого дня повномасштабного вторгнення росії в Україну Ратушний брав участь в боях під Києвом, а потім вже в складі 93 ОМБр "Холодний яр" брав участь у звільненні Тростянця, а також воював на Сумщині та під Ізюмом.

Церемонія прощання з Романом Ратушним пройшла у Києві 18 червня. Проводити його в останній шлях прийшли понад 200 людей: батьки, родичі, військові, знайомі та друзі.

Завершилось голосування за перейменування вулиць Києва: які результати