У Деснянському районі Києва велопатрульні врятували людину від сонячного удару

У Деснянському районі Києва велопатрульні врятували людину від перегріву та сонячного удару. Чоловік знепритомнів через спеку та лежав на землі.

Патрульні на велосипедах помітили лежачого чоловіка, зупинились та оглянули його. Інспектори виявили, що людина перегрілася на сонці та раптово знепритомніла. 

У Деснянському районі Києва велопатрульні врятували людину від перегріву та сонячного удару."Інспектори Микола Антощенко та Владислав Пригарський одразу зупинились для надання допомоги, допомогли потерпілому підвестись, напоїли водою та викликали швидку", — йдеться у дописі патрульної поліції Києва.

Також велопатрульні зв'язалися із дружиною потерпілого та передали їй інформацію про його місцеперебування. Наразі чоловік почуває себе добре.

Нагадаємо, що з настанням тепла на вулицях Києва почали патрулювати поліцейські на велотранспорті. Вони можуть помічати злочини або людей, яким стало зле у тих місцях, які недоступні для правоохоронців на автомобілях. Це суттєво допомагає громадянам відчувати себе більш захищеними. Також з 15 травня у зелених зонах запрацювала кавалерія.

Раніше ми писали, що на станції метро "Гідропарк" представники поліції врятували людину за допомогою дефібрилятора.

На Київщині встановлять камери відеонагляду, які розпізнають обличчя та номери авто