У Києві на станції метро "Гідропарк" поліцейські врятували людину завдяки дефібрилятору

У Києві, на станції метро "Гідропарк" поліцейські врятували людину за допомогою дефібрилятора. Домедична допомога правоохоронців зберегла життя чоловіку.

Зазначається, що нещодавно пізно ввечері у вагоні метро пасажиру столичної підземки стало зле. Чоловік впав на підлогу та втратив свідомість. Містяни, які їхали разом с потерпілим, не залишилися осторонь. Коли поїзд зупинився на станції "Гідропарк", вони винесли чоловіка на платформу та покликали по допомогу.

У Києві, на станції метро "Гідропарк" поліцейські врятували людину за допомогою дефібрилятора. Домедична допомога правоохоронців зберегла життя чоловіку.В цей день на чергуванні були два представники закону — Анатолій Лука та Олександр Гармідер. Поліцейські одразу провели чоловіку серцево-легеневу реанімацію із використанням дефібрилятора. До приїзду медиків правоохоронці зуміли відновити дихання постраждалому та підтримували його стан, доки не приїхала карета швидкої допомоги.

"Завдяки злагодженим діям поліцейських управління поліції метрополітену Анатолія Луки та Олександра Гармідера стан чоловіка вдалося стабілізувати та наразі йому нічого не загрожує", — повідомляють представники поліції Києва.

Раніше ми писали, що кількість вступників до вишів системи Міністерства внутрішніх справ України зросла вдвічі.

У київському метро поліцейський врятував життя пасажиру дефібрилятором