У Києві на вулиці Володимирській у пам’ятці архітектури Будинок з комахами 1893 року активісти створять громадський простір з лавками та кавою.

У Києві на вулиці Володимирській, 93 у пам’ятці архітектури 1893 року "Будинок з комахами" створять громадський простір. Активісти вже навели лад у деяких кімнатах покинутої будівлі.

У Києві на вулиці Володимирській,93 у пам’ятці архітектури 1893 року "Будинок з комахами" активісти облаштують громадський простір."Тепер у пам’ятці архітектури, яку хотів знести забудовник, функціонуватиме громадський простір з лавками, кавою і хорошим настроєм", — йдеться у дописі Дмитра Перова, активіста, який захистив цю пам'ятку від знесення.

У Києві на вулиці Володимирській,93 у пам’ятці архітектури 1893 року "Будинок з комахами" активісти облаштують громадський простір.Киян просять допомогти прибрати у кімнатах, що залишись у будівлі та, за бажанням, надати цікаві ідеї щодо концепції майбутнього простору: як саме його облаштувати, що встановити, які івенти проводити. Також можна підтримати активістів донатом за посиланням.

Нагадаємо, що нещодавно Нацполіція відкрила кримінальне провадження щодо навмисного руйнування "Будинку з комахами".

Мешканці зруйнованого будинку на Жилянській збирають гроші на відбудову