У Києві затопило дороги 12 червня

Зранку, 12 червня, у Києві підтопило дороги. Внаслідок зливи на вулицях Дарницького, Оболонського, Солом'янського та Святошинського районів ускладнено рух транспорту, автобуси, тролейбуси та трамваї курсують поза графіком через скупчення води.

У Києві затопило вулиці, рух транспорту ускладнено: де не проїхатиУ КМДА повідомили, що гідрослужби працюють у посиленому режимі та ліквідовують підтоплення за допомогою мотопомп та насосних станцій.

У Києві затопило вулиці, рух транспорту ускладнено: де не проїхати"Київпастранс" повідомляє, що між вулицями Кирилівська та Сирецька затримується рух трамваїв  №11К, №12К, №16К та №19К. Також через велику кількість води на дорозі із затримкою курсує тролейбус №17 та №19 на вулиці Єреванській. 

Також про ситуацію на столичних дорогах інформують місцеві Telegram-канали.

Потоп зафіксували на вулиці Вацлава Гавела, Василенка та в районі Індустріального мосту. Також не проїхати на вулиці Єреванській й інших вулицях Солом'янського району.

Біля проспекту Любомира Гузара на дорозі утворилось справжнє озеро.

На Мінському масиві через ДТП на дорогу впала опора лінії електропередач, на вулиці Юрія Кондратюка, 2 перекрито рух транспорту, затримується рух автобусів  №32 та №99.

12 червня у Києві на Оболоні впала опора ЛЕП на дорогу

Синоптики прогнозують, що у середу в Києві дощ йтиме до вечора. Для усунення підтоплень киян просять дзвонити до диспетчерської "Київавтодору" за номером телефону 0442847419.

Нагадаємо, що у Київській області ввели аварійні відключення світла. Внаслідок грози, дощу та вітру знеструмлені 36 ліній та 611 трансформаторних підстанцій.

Ракетний обстріл Києва 12 червня: що відомо про наслідки атаки