У Києві рятують кінотеатр Кадр
Фото: 44.ua

Єдиний у Києві дитячий кінотеатр "Кадр" опинився під загрозою закриття. Щоб його врятувати, ГО "Громадська безпека України" разом зі співробітниками кінотеатру організували благодійну акцію В"рятуймо дитячий кінотеатр "Кадр".

"Важко навіть уявити, що один із перших дитячих кінотеатрів Києва закриється лише через те, що у них просто немає коштів сплатити за оренду сервера на наступний термін, оскільки в міському бюджеті на цей час — прірва. Нам, небайдужим, це здається абсолютно несправедливим і неприйнятним. Тому, ми вирішили докласти всіх можливих зусиль, щоб привернути увагу громадськості й врятувати соціальний заклад культури", — кажуть у ГО "Громадська безпека України".

На підтримку кінотеатру організовують дитяче свято, як відбудеться у цю суботу 21 січня, початок о 12:00. Усіх, хто хоче допомогти кінотеатру, запрошують приходити на нього з дітьми та друзями. Вхід безкоштовний.

Гості зможуть придбати абонемент на десять відвідувань будь-якого сеансу протягом усього року вартістю 499 грн, і таким чином зробити внесок у порятунок кінотеатру. Купити його можна буде безпосередньо у кінотеатрі, або ж у представників "Громадської безпеки України".

Також долучитись до ініціативи можна, зробивши пожертву на банку, яку відкрили спеціально для допомоги кінотеатру "Кадр". Або ж — долучитися інформаційно та розповсюдити інформацію про становище кінотеатру та акцію на його підтримку.

Нагадаємо, університет Шевченка збирає кошти на відновлення корпусів та будівель, які постраждали під час масованої ракетної атаки у переддень Нового року.

"Пункт незламності" від "Планети кіно" у River Mall став ще більшим