TVORCHI випустили оновлену версію пісні для Євробачення: слухати
Фото: TVORCHI

Гурт TVORCHI вніс зміни в свою пісню для участі в "Євробаченні-2023". Оновлена версія "Heart of Steel" вже доступна на стрімінговий платформах та на YouTube-каналі музикантів.

Зокрема, в другому куплеті треку з’явилися рядки українською мовою — "Незважаючи на біль, я продовжую свій бій. Світ палає, а ти дій". Також в останньому програші змінено аранжування.

Музиканти внесли зміни на прохання фанів, а також після зауваження членкині журі Національного відбору Юлії Саніної. У фіналі співачка зауважила, що пісні не вистачає "хітовості", на що TVORCHI заявили, що подумають над цим, якщо переможуть. Так і сталося.

Пісня "Heart of Steel", з якою TVORCHI цьогоріч представлять Україну на головному пісенному конкурсі в Ліверпулі, — це своєрідна присвята незламності та силі духу українців.

"Пісня "Heart of Steel" про кожного, хто попри всю безвихідь носить у грудях сталеве серце і не здається. А сьогодні це всі ми. У нашій пісні є рядки: "Не бійтеся говорити те, що ви думаєте. Тому що як би погано не було, хтось слухає". Ми хочемо, щоб про нашу незламність почули всюди", —  кажуть виконавці.

Нагадаємо, 17 грудня стало відомо, що TVORCHI представлятимуть Україну на "Євробаченні-2023". Фінал пісенного конкурс відбудеться у Ліверпулі 13 травня.