Тепло, але інколи з дощами: якою буде погода у Києві наступного тижня

Наступного тижня у Києві очікується тепла погода. Синоптики прогнозують у столиці літо. Проте інколи йтиме дощ. 

В понеділок, 27 травня, хмарна погода протримається у Києві увесь день. Без опадів. Температура вдень +26°C, вночі +18°C. 

У вівторок, 28 травня, вранці у Києві погода буде ясною. Вдень з'являться хмари, але ввечері від них не залишиться й сліду. Без опадів. Температура вдень +26°C, вночі +17°C. 

У середу, 29 травня, практивно весь день у столиці буде похмурим з хмарами. Проте без дощів. Температура вдень +22°C, вночі +18°C. 

У четвер, 30 травня, у Києві хмарна погода триматиметься до самого вечора. Вдень очікується дрібний дощ, який до вечора повинен закінчитися. Температура вдень +20°C, вночі +15°C. 

В п'ятницю, 31 травня, протягом всього дня буде похмуро. Сонце тільки іноді показуватиметься крізь хмари. Температура вдень +26°C, вночі +15°C. 

В суботу, 1 червня, ранок у Києві буде сонячним. А от вдень можуть набігти хмари. Удень очікується дрібний дощ, який до вечора повинен закінчитися. В перший день літа температура буде спекотною: вдень +29°C, вночі +17°C. 

В неділю, 2 червня, перша половина дня у Києві буде ясною, а після обіду з'являться хмари. Без опадів. Температура буде спекотною: вдень +30°C, вночі +19°C.

Ліана розрослась на одному з будинків у Дарницькому районі Києва: фото