Прогноз погоди в Києві на тиждень 16-22 вересня 2024 року
Фото: unian

Наступного тижня у Києві очікується тепла та сонячна погода. Інколи на небі з'являтимуться хмари, але опадів не прогнозують.

У понеділок, 16 вересня, зранку буде мінлива хмарність, вдень ясна погода триматиметься до вечора. Без опадів. За інформацією Укргідрометцентру, стовпчики термометра в цей день покажуть від +16°C вночі й до +27°C вдень.

У вівторок, 17 вересня, ясна погода без опадів очікується протягом усього дня. Стовпчики термометра зранку покажуть від +15°C й до +26°C вдень.

В середу, 18 вересня, у Києві вночі стане холодніше. Температура повітря вранці становитиме +13°C. Вдень небо можуть затягнути хмари, які триматимуться до вечора. Цей день також мине без дощів. Стовпчики термометра вдень покажуть до +26°C.

В четвер, 19 вересня, вночі очікується +11°. Зранку небо у Києві буде вкрите хмарами, але вдень вони зникнуть, буде ясно до кінця дня. Опадів не передбачається, стовпчики термометра у другій половині дня покажуть до +24°C.

В п'ятницю, 20 вересня, у Києві погода подібна четвергу, але віятиме північний втер. Повітря в цей день прогріється до +24°C.

У суботу, 21 вересня, опадів не буде, вранці небо затягнеться хмарами, похмура погода залишатиметься протягом усього дня. Температура повітря становитиме від +15°C до +24°C.

В неділю, 22 вересня, у Києві небо буде ясним цілий день, світитиме сонце. Без опадів. Спека вже відступила, максимально температура прогріється до +24°C.

Раніше ми писали, що кияни створили петицію, в якій просять збільшити кількість громадських вбиралень у парках та на вулицях.

У парку "Наталка" висадили понад 50 кущів троянд на честь Бахмута: фото