Pornhub
Фото: pixabay.com

Сервіс відео для дорослих Pornhub підбив підсумки 2022 року. У традиційному Year in Review сервіс розповів про найпопулярніші пошукові запити, тренди та іншу статистику.

Так, за підсумками 2022 року Україна опустилася на дві позиції у загальносвітовому рейтингу за трафіком на Pornhub, проте все ще залишається у топ-15 країн. Найактивнішими глядачами в цьому році виявились мешканці США, Великобританії, Франції, Японії та Мексики.

Пошуковим запитом номер один у світі цього року, як і минулого, залишався "хентай", на другому місці з невеличким відривом — "японське". Третім за популярністю став запит "MILF", далі — "лесбі", а закриває п'ятірку "pinay" (філіппінська жінка).

Українці в цьому році проводили на Pornhub в середньому 9 хвилин та 57 секунд. Це — на чотири секунди більше, ніж у минулому.

Найчастіше відвідувачі з нашої країни шукали відео за такими запитами як "лесбі", "MILF", "аніме" та "жорстке". Також на хвилі патріотизму значно зріс запит на "українське порно" — за рік він піднявся на 84 позиції та увійшов до п'ятірки найпопулярніших. А ось найпопулярніший запит минулого року "російське домашнє", навпаки, втратив шість позицій. Проте він все ще залишається у першій десятці.

Найпопулярнішою категорією серед українців стало реаліті-порно, яке також в цьому році було головним глобальним трендом. У Pornhub припускають, що популярність цього тренду зумовлена тим, що глядачі прагнуть "справжнього домашнього порно". До того ж я якість контенту від моделей-аматорів суттєво покращилась. Серед популярних категорій в Україні у цьому році також були "Секс утрьох" і "MILF".

Список полярних порнозірок в Україні очолила російська акторка Єва Ельфі (Eva Elfie). А ось у світі найпопулярнішою була акторка єврейсько-українського походження Абелла Денджер (Abella Danger).

Нагадаємо, раніше у Google розповіли про найбільш популярні пошукові запити в Україні за 2022 рік. Пошуковим запитом року, який набув найбільшої популярності у Google Україна, став "Карта повітряних тривог".

App Store Awards: Apple обрала найкращі додатки та ігри 2022 року