Одного з організаторів п’яних вечірок у Києві взяли під варту

Ведучого онлайн-трансляцій та організатора "п'яних вечірок" Андрія Ярину триматимуть під вартою до 1 квітня без права внесення застави. Його звинувачують у поширенні порнографічного контенту.

Як повідомили кореспонденти Суспільного, цей запобіжний захід підозрюваному обрав Шевченківський райсуд Києва 3 лютого.

Андрій Ярина — 19-річний хлопець із Хмельницької області. У залі суду він повідомив, що знімав ганебне відео для того, щоб зібрати кошти на підтримку ЗСУ. Під час обшуку у кишені молодика знайшли 4 тис. доларів. Усі звинувачення щодо ґвалтування дівчат зловмисник спростовує.

Адвокат Ярини наголосив, що обшуки проводилися з порушеннями, а саму справу назвав "політичною". Він також зазначив, що самі дівчата до поліції не зверталися і заяв не писали.

Раніше ми писали, що організаторам "п’яних вечірок" у Києві загрожує тюремний термін — від 3 до 7 років позбавлення волі, а всім учасникам вручили повістки до військкомату.

Нагадаємо, що після розголосу у соцмережі про те, що під час "п’яних вечірок" у Києві хлопці накачували дівчат алкоголем та наркотиками, потім фотографували, робили стріми та ґвалтували руками, представники Нацполіції прийшли до орендованих квартир, де проводилися приниження та знущання. Там поліцейські знайшли організаторів вечірок та відразу розпочали відпрацювання.

Сама винна. Розбираємося, чому в Україні звикли хейтити не ґвалтівника, а постраждалих