Організатори п’яних вечірок можуть отримати до 7 років в’язниці — Нацполіція

Організаторам "п’яних вечірок" у Києві загрожує тюремний термін — від 3 до 7 років позбавлення волі. Про це повідомив начальник Головного управління Національної поліції в Київській області Андрій Нєбитов.

До 7 років в’язниці можуть отримати організатори п’яних вечірок у столиці, які знущались і принижували дівчат, а потім викладали відео у соцмережу. 

За місцем проживання зловмисників у Києві та Івано-Франківській області представниками поліції проведено обшуки.

Організатори "п’яних вечірок" можуть отримати до 7 років в’язниці Виявилося, що організаторами "розваг", знущань та авторами ганебних відео є двоє товаришів. Саме вони поширювали принизливі відеоролики у соцмережу.

Організатори "п’яних вечірок" можуть отримати до 7 років в’язниці Наразі двох молодиків поміщено до ізолятора тимчасового тримання.

Обом оголошено про підозру за ч. 3 ст. 301 КК України щодо виготовлення, збуту і розповсюдження порнографічних предметів. За скоєне зловмисникам загрожує від 3 до 7 років позбавлення волі.

Наголошується, що остаточний вирок їм винесе суд.

Нагадаємо, що у Києві, під час п’яних вечірок, молодики з Івано-Франківська накачували дівчат алкоголем та наркотиками, потім фотографували, робили стріми та ґвалтували руками. Усі ці протизаконні дії вони знімали на відео, яке викладували в Instagram та Telegram.

Зеленський подякував поліції за швидке реагування на дані про знущання з дівчат у Києві