В організаторів п'яних вечірок в Києві, де ґвалтували дівчат, провели обшуки

У Києві хлопці, які нібито приїхали з Івано-Франківська, під час п’яних вечірок накачували дівчат алкоголем та наркотиками, потім фотографували, робили стріми та ґвалтували руками. Про це повідомила директорка видання "Свідомі" Анастасія Бакуліна в Instagram.

"Малолітні пацани виїхали з Франківська в Київ, де почали влаштовувати вечірки, на які запрошують дівчат. Дівчат накачують алкоголем та судячи з їхніх же сторіс "Ксанаксом", — написала Анастасія.

Молодики викладували відео у сторіз, де коментували свої дії. Ці відеорозповіді виклала у себе на сторінці ведуча "Телебачення Торонто" Ярослава Кравченко.

Наголошується, що усі протизаконні дії проводилися з дівчатами у повній відсутності свідомості. "Вони знімають інтимні органи дівчини, обурюючись наявності волосся там, коли сама дівчина непритомна", — коментує Анастасія Бакуліна.

Нацполіція вже знайшла організаторів вечірок, в орендованих квартирах проходить обшук. "Як тільки в Інтернет-мережі з’явилося фото та відео з вечірок, де молоді люди вживають алкоголь і кривдять та принижують дівчат, правоохоронці відразу розпочали відпрацювання", — повідомили поліцейські.

Наразі розпочато кримінальне провадження. 

Раніше ми писали, що громадська організація "Фонд Маша" започаткувала офлайн проєкт "Смілива" — безплатну програму, що навчає самозахисту та надає психологічну допомогу дівчатам-підліткам.

"Не дрібниці": анонімна психологічна допомога підліткам онлайн