Сьогодні, 6 травня, відувся обмін полоненими, Україна повернула 45 військових з Азовсталі

Сьогодні, 6 травня, відбувся черговий обмін полоненими. Україна повернула 45 військових, зокрема молоду пару, яка побралася на "Азовсталі".

Сьогодні, 6 травня, відбувся черговий обмін полоненими. Україна повернула 45 військових, зокрема молоду пару, яка побралася на "Азовсталі".Як повідомили у Координаційному штабі з питань поводження з військовополоненими, до рідні сім'ї знову побачать 42 захисники та троє захисниць "Азовсталі" з НГУ. З них 10 — офіцери, а решта — рядові та сержанти.

Сьогодні, 6 травня, відбувся черговий обмін полоненими. Україна повернула 45 військових, зокрема молоду пару, яка побралася на "Азовсталі".Багато оборонців мають поранення, загострення хвороб та інші фізичні й моральні травми. "В Україні їм нададуть всю необхідну допомогу, вони пройдуть реабілітацію та отримають усі соціальні виплати та відповідне грошове забезпечення", — кажуть представники КШППВ.

Сьогодні, 6 травня, відбувся черговий обмін полоненими. Україна повернула 45 військових, зокрема молоду пару, яка побралася на "Азовсталі".Сьогодні, 6 травня, відбувся черговий обмін полоненими. Україна повернула 45 військових, зокрема молоду пару, яка побралася на "Азовсталі".Зазначається, що з неволі повернулася молода пара, яка побралася на "Азовсталі", парамедик, який ще у 2015 році також перебував у російському полоні, учасник "вертолітної" місії ГУР МО з евакуації поранених з Маріуполя та 56-річний ветеран афганської війни, ветеран Майдану, АТО та ООС.

Сьогодні, 6 травня, відбувся черговий обмін полоненими. Україна повернула 45 військових, зокрема молоду пару, яка побралася на "Азовсталі".

Раніше ми писали, що 16 квітня відбувся Великодній обмін полоненими. Додому повернулися 130 військових, які боронили нашу державу на Бахмутському, Соледарському, Запорізькому, Херсонському напрямках.

У Києві на "Батьківщині-Матері" радянський герб замінять на тризуб