Як відбудовують дитячий садок Веселка у Гостомелі та школу з дошкільним підрозділом у Ворзелі

У Київській області відбулась перевірка відбудови навчальних закладів, які відновлюють за кошти ФЛН. Це дитячий садок "Веселка" у Гостомелі та школа з дошкільним підрозділом у Ворзелі.

Про результати перевірки повідомив голова Київської ОДА Руслан Кравченко у Facebook.

Відновлення дитсадка "Веселка" йде за планом, комісія не зробила жодних зауважень. Дошкільний заклад був зруйнований внаслідок прямого потрапляння снаряда окупантів. Дах та фасад зазнали серйозних пошкоджень.

У Київській області перевірили, як відбудовують дитячий садок Веселка у Гостомелі та школу з дошкільним підрозділом у ВорзеліЗазначається, що роботи тільки розпочалися. Закінчити ремонт планують через 5 місяців.

У Київській області перевірили, як відбудовують дитячий садок Веселка у Гостомелі та школу з дошкільним підрозділом у Ворзелі"Передбачено відновлення конструкцій покриття над приміщеннями, цегляного парапету, зовнішніх сходів", — йдеться у дописі. Також в будівлі садочка облаштують сучасне укриття. Діти, які відвідували заклад, наразі вимушені перебувають вдома.

У Київській області перевірили, як відбудовують дитячий садок Веселка у Гостомелі та школу з дошкільним підрозділом у ВорзеліПід час перевірки будівництва початкової школи із дошкільним підрозділом у Ворзелі виявили відставання від графіка на місяць. "Цей проєкт реалізовує підрядник, який працює і на інших обʼєктах і вже отримував від нас низку зауважень", — наголосив Кравченко.

У Київській області перевірили, як відбудовують дитячий садок Веселка у Гостомелі та школу з дошкільним підрозділом у ВорзеліПередбачається, що це буде двоповерхова будівля, яка умовно розподілятиметься на початкову школу для 360 учнів та дитячий садок. Раніше ми писали, що саме планують зробити на цьому об'єкті.

У Київській області перевірили, як відбудовують дитячий садок Веселка у Гостомелі та школу з дошкільним підрозділом у ВорзеліГолова Київської ОДА підкреслив, що перевірки триватимуть і надалі. 

Нагадаємо, що в Ірпені перевірили відбудову пошкоджених будинків.

На Київщині створили комісію для перевірки відбудови пошкоджених об'єктів