У Ворзелі до ліцею добудовують початкову школу з дошкільним підрозділом

У Ворзелі на Київщині до ліцею добудовують початкову школу з дошкільним підрозділом. Роботи виконуватимуть за кошти Фонду ліквідації наслідків збройної агресії.

Про це повідомили у Київській обласній військовій адміністрації.

Будівництво дозволить збільшити кількість дітей, які навчатимуться й розвиватимуться в безпечних умовах. Крім того, це збільшить потужність закладу. 

"Заклад освіти відвідують 684 учні. У ліцеї є найпростіше укриття на 200 дітей. Завдяки добудові корпусу для початкових класів з укриттям 13 початкових класів матимуть змогу навчатися очно в одну зміну. Дитячий садок зможе прийняти 140 дітей", — зазначили у КОВА.

У початковій школі та дитячому садку створять навчальні, ігрові та спальні кімнати, також облаштують коридори й вестибюль. Крім того, встановлять ліфти.

Наразі будівельники закінчили підготовку до здійснення проєкту й провели початкові роботи. На черзі заплановано провести фасадні роботи, внутрішнє оздоблення, опорядження стель, покриття підлог, монтаж вікон та дверей.

Раніше ми писали, що у ліцеї "Патріот", що у Борисполі, з'явиться нове протирадіаційне укриття загальною площею 873,31 м². Одночасно у ньому зможуть знаходитися 500 осіб.

На Троєщині відкрили сучасне укриття із Самчиківським розписом: фото