Консультація інженера та техогляд за 14 млн: навколо відбудови Охматдиту новий скандал

У Києві скасували "супутні" тендери, які були заплановані в рамках відбудови лікарні "Охматдит". Зокрема, анулювали тендерні договори щодо надання інженерних консультацій та проведення техогляду споруди на загальну суму 14 мільйонів гривень. 

Про це повідомили у МОЗ.

Йдеться про тендер на послуги з виконання технічного нагляду за виконанням будівельних робіт по будівлі сучасного лікувально-діагностичного комплексу НДСЛ "Охматдит" на суму понад 5 мільйонів гривень та консультації інженерів на суму понад 9 мільйонів гривень.

Консультація інженера та техогляд за 14 млн: навколо відбудови "Охматдиту" новий скандалПісля суспільного розголосу, у Міністерстві охорони здоров'я наголосили — ці договори не підписували та підписувати не будуть. В заяві МОЗ наголошується, що "супутні" тендери скасовуються разом з основним, оскільки тендер на відновлення лікарні проведуть заново.

Нагадаємо, навколо відбудови дитячої лікарні "Охматдит", в яку влучила російська ракета, розгорівся скандал. Тендер та відновлення будівлі після обстрілу виграла невідома компанія, яка пропонувала провести роботи за завищеними цінами. 

Раніше ми писали, що столичні активісти просять зберегти й відновити історичний корпус дитячої лікарні “Охматдит”, який зруйнували 8 липня.

Вісім громад Київщини отримали шкільні автобуси від Чехії: подробиці