Кличко продав свій велосипед, з якого впав у Києві, за 350 тис. грн: фото

У Києві, 10 червня, на благодійному аукціоні міський голова Віталій Кличко продав свій електричний велосипед, на якому їздив та впав у центрі столиці у 2016 році. За велосипед мера Києва віддали 350 тисяч гривень.

Велосипед Кличка, Кличко продав свій велосипед на аукціоні"На аукціон IT-спільноти EVO, де збирали кошти на дрони для наших захисників, виставив свій знаковий велосипед. Той самий, на якому я колись впав у центрі міста і про це багато писали ЗМІ. Продали його сьогодні за 350 тисяч гривень", — йдеться у дописі Кличка. Аукціон влаштувала IT-спільнота EVO.

Кличко продав свій велосипед на аукціоні

Він зазначив, що гроші направлять на дрони для ЗСУ. Новому власнику мер Києва побажав "не падати".

Активісти з групи "Пасажири Києва" після аукціону зазначили, що Кличко вирішив продати свій електричний велосипед, оскільки "переконався, що велосипед у Києві йому вже ні до чого". Нагадаємо, що у п'ятницю, активісти повідомили про ліквідацію сектору розвитку веломережі Департаментом транспортної інфраструктури КМДА.

Наразі малий і середній велобізнес та "Асоціація велосипедистів Києва" запрошують Дептранс на діалог після новини про ліквідацію сектору інфраструктури.

Без велодоріжки та з "епілептичною" плиткою: як ремонтують вулицю Ентузіастів на Русанівці (фото)