Зоозахисники пропонують придбати значки та адресники, щоб зібрати кошти на відновлення вольєрів для собак у притулку Best Frends на Київщині.

Волонтери-зоозахисники з організації PETSTAR просять небайдужих допомогти тваринам у притулку Best Frends у селі Фасова. Вони пропонують придбати значки та адресники "Київський пес", щоб зібрати кошти на відновлення вольєрів для собак, які знищили російські війська на початку війни.

значки та адресники "Київський пес""Російські нелюди обстріляли притулок у лютому-березні 2022 року, собачі домівки вигоріли вщент", — йдеться у дописі.

Допомогти притулку для тварин Бест френдс  у селі ФасоваПридбати можна благодійний пін (400 грн) та адресник (400 грн), які виготовили з латунно-мідного сплаву і покрили срібним покриттям. Кожні 200 грн направлять на відбудову.

Мета – зібрати 100 тисяч гривень. Організатори благодійного проєкту стверджують, що це "орієнтовна вартість одного вольєра, який довгі роки служитиме прихистком для хвостиків, поки вони чекають на власних пет-батьків".

Допомогти також можна донатом за посиланням.

Дизайн адресника та значка "Київський пес" розробив ілюстратор Іван Дудченко.

Раніше ми писали про усі притулки у Київській області, де можна взяти тварину: адреса, місцеперебування, фото.

Притулки у Києві та області, з яких можна взяти тварин