Imagine Dragons амбасадори UNITED24
Фото: instagram.com/imaginedragons

Американський рок-гурт Imagine Dragons став амбасадором платформи UNITED24 для збору коштів на підтримку України. Музиканти просуватимуть медичний напрям і допомагатимуть збирати гроші на швидкі.

Про це повідомили у Telegram-каналі президента Володимира Зеленського, на каналі UNITED24, а також на сторінці гурту в Instagram

"Гурт просуватиме напрямок медичної допомоги. І спочатку вони підтримають збір на швидкі, який розпочала перша леді України", — розповів Зеленський. 

Imagine Dragons стали амбасадорами UNITED24 Imagine Dragons стали амбасадорами UNITED24

Imagine Dragons стануть амбасадорами UNITED24 і приєднаються до Андрія Шевченка, Еліни Світоліної та Лієва Шрайбера. 

Як відомо, гурт вперше виступив в Україні на НСК "Олімпійський" у 2018 році. На 2022 рік був запланований ще один концерт Imagine Dragons в Україні, але через повномасштабне вторгнення рф і війну його довелося перенести. 

"Музиканти виступили на телемарафоні Save Ukraine, а тепер їхній фронтмен Ден Рейнольдс майже не розлучається з українським прапором і регулярно присвячує Україні пісні під час світового турне", — зазначили в UNITED24. 

Нагадаємо, що на початку травня президент України Володимир Зеленський презентував платформу для збору коштів на гуманітарні потреби, оборону та відбудову України. Вона отримала назву UNITED24. Згодом стало відомо, що Україна запускає власне цифрове англомовне медіа UNITED24.

Додавай у плейліст: 15 нових українських пісень