ДТЕК відновив роботу енергооб'єктів
Фото: unsplash.com

Працівникам "ДТЕК Київські електромережі" вдалося відновити роботу енергооб'єктів у Києві, які були пошкоджені внаслідок ранкових обстрілів 16 грудня. Про це повідомили у пресслужбі компанії.

Так розповіли, що через ракетну атаку були пошкоджені енергооб’єкти, які живлять один з об’єктів "Київводоканалу" та частину житлових будинків на Троєщині.

"Станом на 18:50 енергетики "ДТЕК Київські електромережі" відновили роботу пошкоджених внаслідок російської атаки енергооб'єктів", - розповіли у ДТЕК.

Там додали, що відновлення роботи цих об'єктів дозволить повернути холодне водопостачання по всьому Києву, а також світло 16 тисячам мешканців Троєщини, які залишились без електроенергії.

Зараз енергетики та комунальні служби продовжують працювати над тим, щоб якнайшвидше стабілізувати ситуацію з електроенергією у Києві та повернутись до планових відключень.

Нагадаємо, вранці 16 грудня росія завдала чергового масованого ракетного удару по Україні. За даними Генштабу ЗСУ, загалом було випущено 74 ракети. В небі навколо Києва усього було 40 ракет, із яких вдалося збити 37. Проте у кількох районах столиці все одно пролунали вибухи.

За словами столичного мера Віталія Кличка, електро- та водопостачання у Києві мають відновити орієнтовно до ранку суботи. Станом на вечір 16 грудня третина мешканців Києва мали опалення та водопостачання, а електроенергією були забезпечені 40% житлових будинків міста.

У театрі Лесі Українки відкривається "Пункт незламності"