«Арт-завод Платформа» запрошує на романтичний фестиваль Love is...

Уже в ці вихідні, 12-13 червня, на території «Арт-завод Платформа» відбудеться романтичний фестиваль Love is... Організатори заходу відтворять усі етапи кохання: локації знайомства, першого побачення та освідчення, першої сварки і примирення, зону для одруження та ідилії сімейного життя.

Титульний партнер заходу — документ-сервіс «ГОТОВО», що створить фантастично красиву зону для обміну клятвами і подачі документів на реєстрацію шлюбу. Ти зможеш влаштувати справжню репетицію свого весілля, а у соцмережах ти матимеш можливість виграти проведення весільної церемонії на будь-яку омріяну дату.

«Паспортний Сервіс» пропонує просто під час заходу швидко та без черг оформити закордонний паспорт чи ID-картку, відвідавши авто у фірмовому стилі прямо на території «Арт-завод Платформа». Гостей фестивалю також чекає Люкс FM Party tour, в рамках якої вже цієї суботи виступатимуть Jerry Heil, The Tape Machine, а також спеціальні гості — гурт «Без Обмежень». У неділю на фестивалі виступить Анна Трінчер та Latexfauna, а також спеціальний гість — Оля Полякова.

Сексолог, астролог та юрист дадуть відповіді на важливі запитання, а дошка від Telegram-бота «Платформа» допоможе знайти пару. На відвідувачів чекає кінотеатр на зручних ліжках просто неба, примірка весільних образів від Film.ua і миттєві фото на згадку у фотобудці, фантастичні фотозони, інтегровані в квест, Beauty-bar і Barbershop. Майстри «Планети Тату» закарбують любов у вигляді невеликого татуювання, а романтичний настрій підтримуватимуть виступи оркестру, кавер-бендів, діджеїв і читання поезії зі сцени.

Коли: 12-13 червня.

Де: «Арт-завод Платформа», вулиця Біломорська, 1.

Вартість: 250 грн (до 22:00 11 червня) та 350 грн у день проведення фестивалю. Дітям до 12 років і тим, у кого річниця шлюбу припадає на 12-13 червня вхід безкоштовний.

Придбати квитки можна за посиланням або у касах «Арт-заводу Платформа».