На вулиці Велика Житомирська в Києві запрацював ресторан узбецької кухні Havokand. У закладі облаштовані дві зали, де можна пообідати наодинці або у компанії.
Ідея назви, як пояснюють власники, пов'язана з містом Хавоканд, яке розташоване в Ферганській області на сході Узбекистану. Тому всі страви у меню взято з національної узбецької кухні: плов, манти, шурпа та салат шакароб.
Дещо з меню:
- Манти — 110 грн
- Люля-кебаб з гарніром — 170 грн
- Шурпа — 100 грн
- Машхурда — 120 грн
- Плов — 120 грн
На десерт відвідувачам пропонують східні солодощі та зелений або чорний чай.
Адреса: вул. Велика Житомирська, 15A
Графік роботи: 10:00-21:00 (з понеділка по пʼятницю); 11:00-21:00 (субота-неділя).
Нагадаємо, на вулиці Великій Васильківській відкрилося бістро та гастролавка O’Plich з великим вибором сніданків.
Нове місце: кав'ярня "Пітчер" на Романа Ратушного