The Moon Hell
Скрішнот гри The Moon Hell

Українські розробники A.M. Team представили трейлер своєї екшн-RPG гри The Moon Hell. Сторінка проєкту вже також з'явилася у Steam.

The Moon Hell — це гра від третьої особи у жанрі темного фентезі з відкритим світом, що спонукає до дослідження. Гравці зможуть дослідити кожен куточок карти та отримають за свою цікавість гідну винагороду. У процесі проходження гравці зустрічатимуть різноманітних ворогів з унікальною поведінкою та розвиненим штучним інтелектом, а також могутніх босів.

Гра може похвалитися системою нецільового бою, де кожен удари по ворогах та персонажу гравця відчуваються як справжні. У грі є чотири різні класи зброї, які розроблені для різних стилів проходження гри. Одна з основних ідей розробників — гравець завжди має відчувати, що кожна його наступна помилка може стати останньою.

Загалом розробники обіцяють від 8 до 20 годин ігрового процесу, залежно від того, як саме проходити гру. Ігровий світ матиме шість не схожих одна на одну локацій з унікальною атмосферою.

Створенням The Moon Hell вже протягом трьох років у свій вільний час займаються усього двоє людей — розробник Андрій Масюк зі своїм другом. За їхніми словами, основна частина роботи з розробки гри прийшлася на повномасштабну війну. Побачити світ вона має у наступному році, проте коли само — поки невідомо.

Нагадаємо, раніше українські розробники Starni Games випустили гру Ukraine War Stories, де треба вижити в російській окупації. Це — добірка візуальних новел, що описують перший місяць війни з точки зору цивільного населення. 

Це десять головних ігрових релізів жовтня