Залужний та Зеленський привітали з Днем ЗСУ: відео

Сьогодні, 6 грудня, Україна відзначає День ЗСУ.

Президент Володимир Зеленський і Головнокомандувач Валерій Залужний привітали українських захисників та захисниць з Днем Збройних Сил.

Зокрема глава держави записав відео прямо з вулиць Києва. Він наголосив, що завдяки українському народу та нашим військовим ми повернемо всі наші землі та мирне життя на них. Зеленський подякував захисникам і захисницям за їхню службу та звернувся до командирів, аби ті берегли себе та солдатів.

"Захищаємо ми своє, захищаємо ми наше. Сьогодні більшість з нас можуть жити, працювати у своїх містах, ходити по наших вулицях. І не Кірова, до речі, а Грушевського. І вже майже два роки тут блокпости, укріплення, блокпости. Але наші їжаки не чужі шакали. Ті хто вірили, що вистачить трьох днів, але у нас є ті, хто довів та доводить, що буде по нашому", - зазначив президент.

Своєю чергою Головнокомандувач також подякував ЗСУ, зазначив, що схиляє голову перед їхнім подвигом і додав, що він гордий за кожного, хто сьогодні перебуває в лавах ЗСУ.

"Україна не здається — завдяки вам. І завдяки вам я знову і знову переконуюсь — як би важко нам не було, але точно не буде соромно!", — наголосив Залужний.

Нагадаємо, напередодні у вестибюлі станції метро "Театральна" відкрилася виставка про історію ЗСУ.