На станції метро Театральна відкрилась виставка про історію ЗСУ: фото

В Києві у вестибюлі станції метро "Театральна" відкрилась виставка "Сучасне військо крізь призму минулого", яку присвятили історії ЗСУ. 

Про це повідомили представники столичного метрополітену.

На станції метро "Театральна" відкрилась виставка про історію ЗСУ: фотоКияни та гості міста можуть ознайомитися з історією виникнення українського війська від доби козацтва до сьогодення на інформаційних стендах. 

На станції метро "Театральна" відкрилась виставка про історію ЗСУ: фотоОрганізатори виставки зазначили, що основною метою проєкту була просвітницька місія. 

Важливо підтримувати історичну пам'ять щодо українських мілітарних формувань та єдності українців різних поколінь у захисті своєї державності на різних етапах боротьби за незалежність і свободу країни.

На світлинах можна побачити, як виглядали добровольці з легіону "Українські січові стрільці", військові формувань доби УНР,  солдати Карпатської Січі та Української Повстанської армії.

На станції метро "Театральна" відкрилась виставка про історію ЗСУ: фотоТакож показані етапи становлення сучасних Збройних Сил України, їхню миротворчу діяльність, участь військовослужбовців в АТО/ООС та повномасштабній війні. 

Виставка триватиме до 22 грудня.

Раніше ми писали, що у Києво-Печерській лаврі започатковують нову акцію "Дзвін Пам'яті та Надії".

У Національному музеї Тараса Шевченка відкриється нова виставка "ПроЗимове"