"Залізна крамниця" запустила онлайн-продажі: як замовити мерч від "Укрзалізниці"

"Залізна крамниця" запустила онлайн-продажі. Відтепер товари з мерч-шопу від "Укрзалізниці" можна придбати з доставкою в будь-яке місто або за кордон, повідомили у команді "залізних".

На сайті можна обрати товар із символікою "Укрзалізниці", Києва, України. Доставка в нашій державі здійснюється поштовим перевізником "Нова Пошта".

Міжнародна доставка можлива через сервіс "Укрпошти". У крамниці попереджають, що "в росію та білорусь товари не відправляємо".

Серед товарів, які представлені на сайті, є одяг з принтами УЗ (худі, шкарпетки, шапки), патріотичні прикраси, піни, постери, книги, шопери, пляшки для води, крем для рук та навіть тату-переводнушки.

Книги в мерч-шопі "Залізна крамниця"Серед книжок можна знайти серію портретів Ukrainian Railroad Ladies Саші Маслова та артбук Kyiv Сергія Майдукова.

Офлайн магазин знаходиться на Центральному залізничному вокзалі у Києві.

Раніше ми писали, що волонтери-зоозахисники з організації PETSTAR просять небайдужих допомогти тваринам у притулку Best Frends у селі Фасова. Вони пропонують придбати значки та адресники "Київський пес", щоб зібрати кошти на відновлення вольєрів для собак, які знищили російські війська на початку війни.

У "Києві Цифровому" можна придбати QR-квитки на кільцеву електричку