Михайла Діанова прооперували у США

Морському піхотинцю та одному із захисників "Азовсталі" Михайлу Діанову у США провели успішну операцію на плечі. Про це повідомляє пресслужба футбольного клубу "Шахтар", який організував та профінансував його лікування.

Кульове поранення у праве плече Діанов отримав у березні цього року, коли захищав Маріуполь від російських окупантів. У травні, разом з іншими захисниками міста, він потрапив до російського полону, під час перебування у якому рука так і не зрослася. Навпаки, вона була значно деформована, і у ній бракувало чотири сантиметри кістки.

Діанова прооперували 13 грудня у клініці міста Сенс-Луїс, що у штаті Міссурі. Операція пройшла успішно, а після реабілітації права рука морпіха знову буде повноцінно функціонувати. Вже найближчими днями Діанов має повернутися до України.

Нагадаємо, у жовтні стало відомо, що звільнений з полону Михайло Діанов передасть на лікування побратимів 23,4 млн грн. Ці гроші військовому надіслали українці, які хотіли допомогти йому видужати та вилікувати руку. Проте "азовець" отримав допомогу від та футбольного клубу "Шахтар", тому вирішив передати зібрані гроші іншим пораненим бійцям.

У США записали найдовшу пісню присвячену українському народу