За зимовий період у Києві демонтували більше 200 незаконних МАФів і тимчасових споруд: фото

За 3 місяці зими у столиці демонтували майже 900 незаконно встановлених елементів благоустрою.

Про це повідомляють на Офіційному порталі Києва. За зимовий період у Києві демонтували майже 900 незаконних елементів благоустроюЗ вулиць міста найбільше прибрали незаконних тимчасових споруд і МАФів — майже 230 одиниць. 

Також демонтували 119 засобів пересувної торгівлі, 174 сезонні тимчасові споруди та понад 360 інших елементів благоустрою. За зимовий період у Києві демонтували майже 900 незаконних елементів благоустроюДемонтажі проводили комунальники та власники, які самостійно прибрали свої елементи благоустрою на вимогу приписів інспекторів.

Також зосередили увагу на очищенні громадського простору біля станцій метрополітену — звільняли проходи на шляхах евакуації та прямування пасажирів до станцій. За зимовий період у Києві демонтували майже 900 незаконних елементів благоустроюЗокрема, фахівці “Київблагоустрою” працювали неподалік “Либідської”, “Почайної” та “Мінської”. Після демонтажу на вказаних локаціях відновили благоустрій.

Комунальники прибирають лише ті споруди, які не мають дозвільних документів на розміщення. Усі демонтовані елементи благоустрою перевозять і зберігають на майданчиках для тимчасового зберігання безхазяйного майна комунального підприємства “Київблагоустрій”.За зимовий період у Києві демонтували майже 900 незаконних елементів благоустрою“Наш Київ” раніше писав, що столичні комунальники демонтували незаконну рекламу з пам'ятки архітектури.

На Київщині хочуть відновити старовинну церкву: жителів регіону просять допомогти