За два тижні роботи на державу “Межигір’я” заробило понад 2 млн гривень: подробиці

За два тижні роботи на державу парк-пам’ятка “Межигір’я” заробив понад 2 млн гривень. 

Про це розповів міністр захисту довкілля та природних ресурсів Руслан Стрілець.За два тижні роботи на державу парк-пам’ятка “Межигір’я” на Київщині заробив понад 2 млн гривень: подробиці“Ми змінюємо філософію розвитку парку. Колишня урядова резиденція має стати парком європейського рівня”, — зазначив міністр.

За 14 днів роботи парку-пам’ятки:

  • Вдалося заробити понад 2,1 млн гривень (420 тис. гривень цієї суми — сплата податків, зокрема, ПДВ);
  • Парк відвідали понад 10 тисяч людей, серед яких 500 учасників бойових дій — для них вхід безкоштовний (також передбачені пільгові квитки для багатодітних родин, дітей-сиріт, вихованців дитячих будинків та інтернатів);
  • Понад 180 родин скористались спеціальним, економічно вигідним квитком “Сімейний”, який запроваджений державним парком для підтримки родин, які виховують 1-2 дитини.

Загалом за 8 місяців роботи державної установи в бюджет сплатили понад 4,4 млн. грн податків.За два тижні роботи на державу “Межигір’я” заробило понад 2 млн гривень: подробиціНаразі команда “Межигірʼя” налагоджує роботу і набирає персонал. Влаштовуються також працівники, що раніше доглядали за парком на волонтерських засадах: за липень на роботу взяли 40 осіб. Усього ж у парку працює 111 людей. 

“Наш Київ” вже писав, що готель “Україна” у центрі Києва приватизують — аукціон проведуть в електронній системі “Prozorro.Продажі” 18 вересня 2024 року.

Продуктові ярмарки у Києві 6-11 серпня: адреси