Готель “Україна” у центрі Києва приватизують — аукціон проведуть в електронній системі “Prozorro.Продажі”: назвали стартову ціну та дата аукціону
Фото: Фонд держмайна України

Готель “Україна” у центрі Києва приватизують — аукціон проведуть в електронній системі “Prozorro.Продажі” 18 вересня 2024 року.

Про це повідомляє Фонд державного майна України.Готель “Україна” у центрі Києва приватизують — аукціон проведуть в електронній системі “Prozorro.Продажі”: назвали стартову ціну та дата аукціонуСтартова ціна за об’єкт приватизації — 1,047 млрд гривень. Саме з цього лота Фонд держмайна запускає проєкт "Велика приватизація".

Прийняття пропозицій потенційних інвесторів для участі в аукціоні триватиме до 17 вересня 20:00. Взяти участь в аукціоні — за посиланням.

Готель “Україна” розташований у центрі столиці за адресою: алея Героїв Небесної Сотні, 4. Це 4-зірковий готель на 14 поверхів, з видом на Майдан Незалежності. Готель “Україна” у центрі Києва приватизують — аукціон проведуть в електронній системі “Prozorro.Продажі”: назвали стартову ціну та дата аукціонуУ будівлі є 363 номери, панорамний ресторан, бізнес-центр, 2 парковки та укриття з безплатним wi-fi та зручностями. 

Потенційні покупці можуть оглянути об’єкт потенційних у робочі дні, з 11:00 до 16:00. 

Нагадаємо, голова Фонду державного майна України Віталій Коваль розповів про плани приватизувати готель “Україна” у січні 2024 року. Однією з причин назвали борги — більше 45 млн грн.

Приватизація має допомогти не втратити дохід в бюджет та робочі місця.

“Наш Київ” також повідомляв, що у Солом’янському районі відновлюють багатоповерхівку, яку пошкодили під час ракетного обстрілу в ніч на 24 червня 2023 року.

Скільки коштують квартири у Києві на первинному та вторинному ринках: деталі